Nika Crevatini

 

Ritmičkom gimnastikom se počela baviti sa navršenih 7. godina u KRSG „Gazela“ Pula.

Sa napunjenih 13. godina, 2003. se preselila u Zagreb i postala članicom KRG Zagreb, kod ukrajinske trenerice Svitlane Sergijenko.

U kadetskoj kategoriji je bila državna prvakinja u pojedinačnoj konkurenciji - rekvizit lopta.

U juniorskoj konkurenciji je bila pojedinačna i višebojska prvakinja Hrvatske i osvajačica mnogobrojnih medalja na raznim međunarodnim natjecanjima u Belgiji, Sloveniji, Češkoj, Izraelu (ulazak u finale Grand prix-a ).

U seniorskoj kategoriji je bila državna pojedinačna (rekviziti vijača, obruč I traka) i višebojska viceprvakinja .

Sudjelovala je na brojnim međunarodnim natjecanjima diljem Europe gdjeje ostvarila zapažene rezultate i osvojila preko 150 medalja i pehara.

Kao dugogodišnja članica hrvatske reprezentacije branila je boje Hrvatske na Svjetskom Kupu u Bjelorusiji, Sloveniji, Francuskoj, na Grand prix-u u Sloveniji ( 14. mjestom u vježbi sa obručem je osigurala plasman na Svjetskoj rang listi), Rusiji, Izraelu, Njemačkoj i Ukrajini.

2009. god je bila jedina predstavnica Hrvatske na 25. Europskom prvenstvu u ritmičkoj gimnastici u Azerjbadžanu. U rujnu 2009.  je kao predstavnica Hrvatske učestvovala  na 29. Svjetskom prvenstvu u ritmičkoj gimnastici u Mie, Japan gdje je ostvarila  dobar plasman za RH.

2009/10 bila je kategorizirana sportašica III. kategorije HOO-a.

Nakon trinaest godina aktivnog bavljenja ritmičkom gimnastikom odličila je da druge curice uvede u čari ritmičke gimnastike.

 

 

KONTAKT

vesna@gkaura.com

mob: +385 98 92 32 337

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now